Шафа-ліжко-диван ALADINO Що таке функціональні меблі? Сучасні тенденції диктують нові правила й демонструють інтер'єри, в яких дивним чином поєднується практичність, функціональність, стиль та вільний простір. Темні маленькі квартири, заставлені меблями, не дають того справжнього відчуття комфорту й свободи, які можна отримати в оточенні реального простору. Але що робити, якщо квадратні метри обмежені, і немає можливості отримати бажаний вільний простір?

Інноваційним рішенням для компактних кімнат або невеликих смарт-квартир будуть меблі-трансформер.

Як використовувати шафу-ліжко з автоматичним диваном?

Яскравим представником нового покоління багатофункціональних меблів можна вважати смарт-меблі. Модель ALADINO 1-008 являє собою шафу, в якій вбудований спальний модуль (ліжко та диван). У денний час кровать піднімається й легко фіксується всередині шафи, звільняючи у кімнаті вільне місце. У вечірній час перед сном достатньо лише відкрити шафу і опустити спальне місце, отримавши комфортне двоспальне ліжко. 

Головна перевага цієї моделі – вбудований автоматичний диван! Таким чином, шафа-ліжко-диван ALADINO 1-008 стає готовим рішенням для облаштування вітальні чи спальної кімнати. Виділимо основні переваги меблів з автоматичним диваном:

  • Легкість управління. Щоб встановити диван, достатньо потягнути за ручку на кроваті;
  • Автоматичне встановлення дивану завдяки інноваційним італійським  механізмам «Pessotto»;
  • Відсутність зайвих рухів. Для перетворення дивана на ліжко не треба прибирати подушки, меблі трансформуються автоматично;
  • Додаткова зона відпочинку. Диван з подушками стане улюбленим місцем відпочинку з книгою або перед телевізором.

Шафа-ліжко-диван ALADINO 1-008 від українського виробника «Mebel Solutions» – одна з найбільш зручних та практичних моделей меблів-трансформер. Унікальність конструкції полягає не тільки в її інноваційних механізмах, але й у можливості організувати спальне місце і зону відпочинку для всієї родини на невеликій площі.

Дивіться наші інші моделі смарт-меблів 1-011 або 1-012, які ідеально підходять для облаштування вітальні, спальні, квартири-студії.

З установкою меблів, що трансформуються, Ви отримуєте багатофункціональне й незвичайне рішення для компактної квартири, а саме:

  • Спальне місце з ортопедичним матрацом шириною 1400-1800 мм;
  • М'який диван для затишного відпочинку;
  • Високу шафу з численними полицями й місцями для зберігання.

У шафі кріпляться спеціальні еластичні ремені, за допомогою яких легко зафіксувати ліжко з постільною білизною. Кожен раз при складанні ліжка прибирати постіль не потрібно.

Шафа-ліжко – Ваша особиста зона комфорту

При виборі меблів перше, на що звертають увагу покупці, це зовнішній вигляд виробів. Купуючи шафу-ліжко для стильної квартири важливо, щоб меблі відповідали  інтер'єрному стилю та гармонійно доповнювали обстановку. Автоматична шафа-ліжко-диван ALADINO 1-008 – універсальний варіант для сучасних інтер'єрів у стилі мінімалізму, Скандинавії, Hi-Tech або лофт.

Крім естетичного зовнішнього вигляду шафа-ліжко має й інші, не менш значущі  переваги:

  • Екологічний склад. При виробництві меблів ми використовуємо сучасні екологічно-чисті матеріали ДСП, МДФ, шпон, які не виділяють шкідливих випарів.
  • Еталонна міцність. З огляду на той факт, що меблі-трансформер увесь час піддаються навантаженню, ми підібрали найбільш міцні і надійні функціональні системи та елементи. Термін служби меблів складає понад 20 000 циклів складання й розкладання модуля.
  • Бездоганні механізми. Завдяки сучасним італійським механізмам Gilardi Pessotto Reti розкладання ліжка займає не більше пари секунд.
  • Якісна фурнітура. Система відкривання дверей TIP-ON дає можливість відкривати дверцята шафи без зусиль легким натисканням на панель.
  • Кімнатний гарнітур 3-в-1. Купити готовий комплект меблів-трансформер підійде для дитячої кімнати, невеликої спальні, вітальні або квартири-студії. Обираючи шафу-ліжко з вбудованим автоматичним диваном, Ви отримуєте практичні та стильні меблі, і разом з тим зберігаєте вільний простір у вашій квартирі.

Меблі-трансформер дарують дивовижний комфорт лише у тому випадку, якщо виконані належним чином, а всі механізми працюють без проблем. Ось чому купити розкладну шафу-ліжко рекомендується тільки у перевірених виробників, які використовують сучасні і надійні матеріали.

Уважний підхід до кожного проекту, врахування побажань покупців й широкі можливості вибору – обов'язкові умови в роботі компанії «Mebel Solutions». Значний досвід роботи і позитивна репутація дозволяють нам гарантувати сервіс на високому рівні з сучасними стандартами якості, доступними цінами меблів, уважними консультаціями та професійним доставленням.